توهین کلامی مانند یک سیلی بر صورت است و باعث ایجاد اختلالات روانی و اجتماعی نیز می‌شود.برای درمان و جلوگیری از این اختلالت اقدام کنید.

جالب است بدانید در یک محیط خنثی و بدون زمینه مانند آزمایشگاه نیز، شنیدن یا خواندن نظرات منفی در مورد خود یا دیگران، به مغز آسیب عاطفی وارد می‌کند.

من سید سعید بهکام هستم، دکتر روانشناس ایرانی در ونکوور کانادا. با من در این مقاله همراه باشید…

نتیجه تحقیق پژوهشگران هلندی بر اسکن‌های گرفته شده از مغز افراد نشان داده که تاثیر شنیدن یک توهین (فارغ از دلیل آن) بر مغز، مانند تاثیر زدن یک «سیلی کوچک به صورت» است.

ارتباط میان زبان و احساس:

دکتر مارین استرویکسما، با اشاره به اینکه انسان‌ها موجوداتی بسیار اجتماعی هستند که اغلب برای بقا و رشد به روابط بین فردی متکی هستند، اعلام کرد: «درک اینکه یک عبارت توهین‌آمیز با مردم چه می‌کند و چرا چنین اثری را در مغز بر جا می‌گذارد، بسیار مهم است. بویژه برای روان‌شناسانی که علاقمندند بدانند چگونه می‌توان افراد را به کمک زبان و گفتار به حرکت در آورد.»

توهین کلامی
توهین کلامی

توهین؛ تهدیدی برای شهرت و احساسات فرد
پژوهشگران توهین‌ را نوعی «تهدید» برای شهرت و احساسات یک فرد تعریف می‌کنند.

پیشنهاد میکنیم مقاله طلاق واقعی یا «طلاق خواب» رو مطالعه بفرمایید

معتقدند که نتایج این مطالعات فرصت منحصر به فردی را برای مطالعه پویایی زبان و تاثیر آن بر احساسات در اختیار آنها گذاشته است.

با این حال نتایج بررسی‌ها نشان داده که حتی در یک محیط آزمایشگاهی و بدون تعامل واقعی انسانی، توهین‌های کلامی بدون توجه به اینکه چه کسی هدف توهین قرار می‌گیرد، همچنان به شما حمله می‌کند و حتی پس از تکرار تمرین، توهین‌ها همچنان به افراد «سیلی» می‌زند.

توهین کلامی و ایجاد اختلال های روانی

دکتر مارین استرویکسما افزود: «تحقیقات نه تنها ما نشان داد که حتی در یک محیط آزمایشگاهی و بدون تعامل واقعی بین افراد، واژگان توهین آمیز مانند سیلی‌های کوچک به صورت عمل می‌کنند، بلکه توهین‌ها به سرعت توجه مغز را به خود جلب می‌کنند و معنای احساسی توهین‌ها در حافظه بلندمدت ما ثبت می‌شود.»

توهین کلامی
توهین کلامی

در بین ما افرادی وجود دارند که از دوران کودکی با این مشکل رو به رو هستند و دچار اختلال‌های روانی شده اند و در زندگی فردی – اجتماعی آنها تاثیر گذاشته است.

این دسته افراد گاها با افراد دیگر نیز طبق همین عادات برخورد کرده و کمانکه باعث فاصله گرفتن افراد نزدیک از آنها و حتی قطع ارتباط شده .

از دیگر عوامل چشم گیر این اختلالات ، می‌توانیم به موضوع “ترد اجتماعی” نیز اشاره کنیم.

در نهایت امیدواریم از این مقاله موارد مثبت و خوبی رو کسب کرده باشید. همچنین اگر در مورد سلامت خود نیاز به مشاوره دارید، میتوانید با من دکتر سید سعید بهکام، دکتر روانشناس ایرانی در کانادا تماس برقرار بفرمایید.

برای درخواست تماس و مشاوره به صفحه‌ی مشاوره و درمان مراجعه بفرمایید.

منبع : یورونیوز

 

مقالات پیشنهادی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
باز کردن چت
1
hi👋
TELEPHONE : +1-310-299-27-35