اختلال کمتوجهی – بیش فعالی یک اختلال عصبی است که علائم عمده آن عدم دقت و توجه (حواسپرتی)، از این شاخه به آن شاخه پریدن، و فعالیت فیزیکی غیرعادی و بالا است. این اختلال از دوران کودکی شروع می شود و تا بزرگسالی ادامه دارد. به این ترتیب اختلال کمتوجهی – بیش فعالی می تواند پیامدهای منفی بر روی موفقیت تحصیلی، عملکرد شغلی، و روابط اجتماعی داشته باشد.
ADHD
به گزارش مجله علمی «ساینتیفیک امریکن»، سه جنبه شناخت خلاق عبارت است از تفکر واگرا، انعکاس مفهومی و غلبه بر محدودیت های دانش. مطالعات پیشین نشان داده است که افرادی که مبتلا به اختلال کمتوجهی – بیش فعالی هستند در تفکر واگرا یا توانایی فکر کردن از جوانب مختلف و استفاده از تعداد زیادی از راه حل های ممکن، بسیار خوب هستند. یعنی به عنوان مثال می توانند برای یک شی عادی، مصارف جدیدی پیدا کنند.
مطالعات گذشته و یافته های جدید نشان می دهد افراد مبتلا به اختلال کمتوجهی – بیش فعالی ممکن است در کارهایی که نیاز به توجه و تمرکز دارد خوب نباشند. در مقابل توانایی های آنها در کارهایی که مستلزم خلاقیت، نوآوری، و اختراع است می تواند بسیار مفید قرار گیرد.
در نهایت امیدواریم از این مقاله موارد مثبت و خوبی رو کسب کرده باشید. همچنین اگر در مورد سلامت خود نیاز به مشاوره دارید، میتوانید با دکتر سعید بهکام، دکتر روانشناس ایرانی تماس برقرار بفرمایید.
برای درخواست تماس و مشاوره به صفحهی مشاوره و درمان مراجعه بفرمایید.